Musical, theater en nieuwe cursussen in De KiK

 

In Theater De KiK (Elst) start Muziekschool All Music met allerlei cursussen.

Er zijn onder andere open lessen voor MusicalKlup (jongeren vanaf 12 jaar) en MusicalKlas (18+) op woensdag 5 september. De MusicalKlup gaat het verhaal instuderen van ‘Mijn pakkie an’ (gebaseerd op Aida). De MusicalKlas maakt dit seizoen een uitstapje naar muziektheater en kleinkunst, met uiteindelijk een productie die bestaat uit liedjes uit dit muziekgenre. Op zaterdag 8 september zijn de open lessen voor de MusicalKids-groepen. Zij gaan zich toeleggen op het instuderen van ‘Gestamp in het kamp’ (gebaseerd op Tarzan). De MiniKids (musical voor kinderen van 4 tot 6 jaar) start op 21 september met het verhaal van de Gruffalo.

De open lessen voor de TheaterKids zijn op dinsdag 18 en 25 september en zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar die willen toneelspelen. Deze kinderen gaan samen met de docent een spannend verhaal maken en instuderen.

Voor kinderen die in de eerste groepen van de basisschool zitten zijn er de cursussen Instrumentenspeelplaats en Muziekwerkplaats waarmee ze een eerste kennismaking kunnen hebben met muziek maken.

Voor kinderen die blokfluit willen leren spelen start de cursus De Blokfluitclub en voor mensen die al wat langer dwarsfluit of viool spelen is er een mogelijkheid om samen te spelen in een ensemble.

Verder kan een afspraak gemaakt worden voor een proefles viool, cello, trompet, trombone, hoorn, gitaar, dwarsfluit, keyboard, piano, accordeon, blokfluit, drums, saxofoon, klarinet en zang.

Voor meer informatie bel de administratie 026-4743671 of de docent die bij de cursus is vermeld: http://muziekschoolallmusic.nl/cursussen/