Lotus Klinkspoor

Lotus Klinkspoor studeerde Klassiek Piano en Klassieke Zang aan het ArtEZ conservatorium en behaalde de graad Master of Music met onderscheiding aan het Fontys Conservatorium. In 2016 is Lotus begonnen als docente bij All Music. Lotus verzorgt zowel piano- als zanglessen, daarnaast geeft ze regelmatig concerten.

LET OP

Lotus geeft in plaats van 18 keer 12 keer per semester les op de locatie in Elst, een evenredig aantal minuten. Dat wil zeggen: geen 20 of 30 minuten maar 30 of 45 minuten. In overleg is het mogelijk om naast die 12 lessen in Elst extra online lessen te volgen (via videobellen).

PIANOLESSEN:

Omdat iedereen uniek is, stemt Lotus het repertoire en lesmethode af op de leerling. Het werkt het best om naast een lesboek in een vroeg stadium al te beginnen met muziek die de leerling zelf graag wil spelen (uiteraard aangepast aan het niveau van de leerling). Hoewel Lotus gespecialiseerd is in klassieke muziek, is er alle ruimte om in haar lessen alle andere genres te behandelen. Alles is mogelijk.

ZANGLESSEN:

Lotus hecht veel waarde aan een goede en „gezonde” technische basis, zodat de leerling zo vrij mogelijk kan leren zingen zonder stemproblemen. Met een solide basis kun je vervolgens heel veel kanten op. Om je hier goed bij te begeleiden adviseert Lotus zanglessen van 45 minuten.

OUDER & KIND CURSUS

Voor jonge kinderen is het fijn om thuis geholpen te worden met oefenen. Niet iedere ouder heeft daar echter voldoende muzikale kennis voor. In zo’n geval is het fijn om een Ouder & Kind cursus te doen, de ouder krijgt dan zelf ook een muzikale basis.

LOCATIE / LESDAGEN EN TIJDEN:

Lotus geeft les op de locatie van All Music in Elst op dinsdag en vrijdag.