Korting met Gelrepas

 

Op 1 januari 2014 is in de gemeente Overbetuwe de gratis GelrePas in gebruik genomen. Houders van een Gelrepas krijgen korting voor ten hoogste één cursus/activiteit per cursusjaar. 

Het werkt als volgt:
als na de inschrijving bij All Music de Gelrepas kan worden getoond, wordt op de factuur de korting van het lesgeld afgetrokken. De lessen worden per semester (= 18 lessen) gefactureerd en dus ook de korting wordt verdeeld over twee semesters.

Standaard is 10% van de cursusprijs voor eigen rekening. Voor pashouders tot 18 jaar is de korting maximaal € 405,00 per jaar (=2 semesters). Voor pashouders van 18 jaar of ouder is de korting 50% van de resterende cursusprijs met een maximum korting van € 185,00 per jaar (=2 semesters).

Voor wie is de GelrePas? 
De GelrePas is voor inwoners van de gemeenten Overbetuwe, Arnhem, Duiven, Rheden en Westervoort met een inkomen tot 110% (Westervoort 120%) van de bijstandsnorm en hun inwonende kinderen tot 18 jaar. Kinderen tot 4 jaar hebben bij de meeste activiteiten in principe gratis toegang en hebben daarom geen pas nodig. Kinderen van 4 t/m 17 jaar krijgen een eigen pas. Bereiken zij de leeftijd van 18 jaar, dan moeten zijzelf een pas aanvragen. Studenten komen niet in aanmerking voor de GelrePas. 

Meer informatie staat op www.gelrepas.nl.

Voor inwoners van de gemeente Renkum is er de RenkumKaart. Een vergelijkbare regeling voor inwoners van de gemeente Renkum met een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm. Kijk voor meer informatie op: https://www.renkum.nl/Inwoners/Werk_en_Uitkering/RenkumKaart