Anneke Zuurveen

Iedereen kan leren fluitspelen. In de dwarsfluitlessen besteedt Anneke aandacht aan het aanleren van een goede basistechniek, zoals houding, adem, toon en vingertechniek. Anneke geeft les in de stijlen klassiek en lichte muziek. (pop , jazz en improvisatie)

Een goede leeftijd om met fluitspelen te beginnen is als het kind 8/9 jaar oud is. Anneke kijkt samen met het kind en de ouders of er al op een grote dwarsfluit begonnen kan worden of dat het beter is om eerst met een dwarsfluit met kromme kop te beginnen. Bij muziekschool All Music kun je deze dwarsfluiten ook huren. Kinderen boven de 10 jaar kunnen vaak meteen op de grote dwarsfluit beginnen.

Voor kinderen die al jong ge├»nteresseerd zijn in dwarsfluit leren spelen geeft Anneke les vanuit een methode speciaal voor jonge kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen leren dwarsfluit spelen met de DINO dwarsfluit , een houten dwarsfluit speciaal ontworpen voor jonge kinderen. Dit kan ook met de blokfluit.

Natuurlijk zijn volwassenen ook van harte welkom in de les. Als beginner maar ook als je het fluitspelen weer wilt oppakken. Neem gerust een vrijblijvende proefles.

Anneke studeerde lichte en klassieke muziek aan de Schumann Akademie en het conservatorium te Utrecht. Zij speelt/speelde in verschillende ensembles en heeft een bloeiende lespraktijk aan huis. Naast blokfluit- en dwarsfluitlessen geeft Anneke bij All Music ook de cursus De Blokfluitclub

Anneke geeft blokfluit en dwarsfluitles op woensdag.