WorkshopDag op zondag 19 april


Na het succes van de WorkshopDagen van vorig seizoen hebben we ook nu weer een datum kunnen prikken: 19 april 2015. Muzikanten en zangers kunnen zich hiervoor inschrijven. Aan de hand van de inschrijvingen worden er bandjes, groepjes en ensembles geformeerd. Een bandje kan bestaan uit bijvoorbeeld een gitarist, een bassist, een drummer, een toetsenist en een zangeres, maar het is ook mogelijk dat een ‘orkest’ geformeerd wordt.

Verder is het, net als bij de laatste WorkshopDag, ook dit keer de bedoeling dat we een slagwerkgroep formeren. Het samenstellen van deze groepjes gebeurt in samenspraak met de docenten, omdat we uiteraard proberen om mensen van eenzelfde spelnivo bij elkaar te plaatsen.

Programma van de dag
09:30  inloop en kennismaken met elkaar onder het genot van een kopje koffie/thee/limonade
10:00  start eerste repetitie                                                  
12:30  lunch
13:00  start tweede repetitie
15:00  korte pauze en instrumenten klaarzetten in de theaterzaal
15:30  optreden door alle deelnemers in de theaterzaal

Het optreden om 15:30 uur is toegankelijk voor publiek.

De WorkshopDag is op de locatie in Elst, maar uiteraard kunnen cursisten van alle locaties meedoen. Ook als je geen cursus volgt bij All Music ben je van harte welkom! De kosten voor de hele dag (incl. lunch en iets te drinken in de pauze) bedragen € 30,= per deelnemer (< 21 jaar). Voor deelnemers ouder dan 21 jaar moeten we daar btw over berekenen.

Aanmelden uiterlijk op 31 maart 2015 via info@muziekschoolallmusic.nl o.v.v. ‘workshopdag’. Als er meer aanmeldingen zijn dan er plaats is in de bandjes/groepjes, dan geldt dat de eerste aanmeldingen ook als eerste geplaatst worden.