WorkshopDag 6 april


Na het succes van de eerste editie is op zondag 6 april de tweede WorkshopDag van dit seizoen gepland. Muzikanten en zangers kunnen zich hiervoor inschrijven. Aan de hand van de inschrijvingen worden er bandjes, groepjes en ensembles geformeerd. Een bandje kan bestaan uit bijvoorbeeld een gitarist, een bassist, een drummer, een toetsenist en een zangeres, maar het is ook mogelijk dat 5 violisten samen een ensemble vormen. Een viool, cello, twee dwarsfluiten en een piano is ook een mogelijkheid om nog maar een voorbeeld te noemen. Het samenstellen van deze groepjes gebeurt in samenspraak met de docenten, omdat we uiteraard proberen om mensen van eenzelfde spelnivo bij elkaar te plaatsen. Overleg even met je docent of de WorkshopDag wat voor jou is.

Programma van de dag

09:30 inloop en kennismaken met elkaar onder het genot van een kopje koffie/thee/limonade
10:00 start eerste repetitie
12:30 lunch
13:00 start tweede repetitie
15:00 korte pauze en instrumenten klaarzetten in de theaterzaal
15:30 optreden door alle deelnemers

Het optreden om 15:30 uur is toegankelijk voor publiek. Kaartjes (€ 3,00) voor deze presentatie kunnen vanaf 22 maart 2014 worden gekocht aan de bar van De KultuurKlup zolang de voorraad strekt. Alle deelnemers kunnen gratis 2 vrijkaartjes ophalen vanaf die datum.

De WorkshopDag is op de locatie in Elst, maar uiteraard kunnen cursisten van alle locaties meedoen. De kosten voor de hele dag bedragen € 25,= per deelnemer. Muzikanten die geen cursist zijn bij All Music kunnen meedoen voor € 35,=.

Aanmelden via mail uiterlijk op 28 februari 2014 info@muziekschoolallmusic.nl o.v.v. ‘workshopdag’. Als er meer aanmeldingen zijn dan er plaats is in de bandjes/groepjes, dan geldt dat de eerste aanmeldingen ook als eerste geplaatst worden.