Open lessen Musical in Elst op 27 en 28 februari!

 

Bij Muziekschool All Music zijn in de afgelopen week een aantal cursussen afgerond (onder andere met een presentatie van de musicalgroep met de jongste deelnemers, de MiniKids. Nieuwe cursussen starten daarom in de komende weken. Hét moment om je aan te melden dus!

Voor kleuters vanaf 4 jaar zijn er twee cursussen. Op vrijdagmiddag is er de cursus ´Muziek en Beweging voor Kleuters´, waarin kinderen spelenderwijs met muziek in aanraking komen. De andere cursus voor kleuters is de genoemde musicalcursus ´MiniKids´ (4 tot 6 jaar). De ‘open les’ hiervan is op vrijdag 27 februari om 15:30 uur in de theaterzaal van De KultuurKlup. In deze musicalcursus wordt er gezongen, gedanst en een verhaal uitgebeeld. Het verhaal dat tijdens deze derde MiniKids-cursus gespeeld gaat worden is het verhaal van ‘De Gruffalo’. Deze cursus wordt in juni afgesloten met een presentatie.


De MiniKids tijdens hun eindpresentatie van het verhaal Tot de maan en terug

Voor de wat oudere kinderen start (ook op vrijdag) de cursus De MuziekWerkplaats. Deze cursus is voor kinderen vanaf groep 4. Zingen en spelen zijn belangrijke ingrediënten van de les, maar ook wordt spelenderwijs kennisgemaakt met allerlei muziekinstrumenten, zoals onder andere viool, keyboard, drums, gitaar en dwarsfluit.

Op zaterdag 28 februari is er om 12:00 uur een ‘open les’ van de MusicalKids (7 tot 12 jaar). Deze groep gaat aan de slag met een verhaal dat gebaseerd is op de musical ‘Peter Pan’. In februari 2016 wordt deze ingestudeerde musical gepresenteerd in de theaterzaal van De KultuurKlup.

Op dinsdagmiddag is er KleuterCircus (4-6 jaar) en CircusTheater (vanaf 7 jaar). Daar speel je toneel én maak je kennis met acrobatiek, diabolo en jongleren. Loop je op een écht koord én op een reuzen kogel… Je leert improviseren, samen te werken en elkaar te helpen, jezelf te leren presenteren en…. heel sterk te worden.

Alle cursussen worden gegeven in De KultuurKlup in Elst. Meer informatie over deze én alle andere cursussen via de administratie 026-4743671 of rechtstreeks bij de docent.