8/9 Open Dag Oosterbeek

 

Op vrijdag 8 september is er de open dag van Muziekschool All Music in Oosterbeek. 

Tijdens de open dag is er gelegenheid om kennis te maken met de docenten, een proefles te volgen, instrumenten uit te proberen, kijken of mee te doen met een musicalles. En alles is vrijblijvend en gratis!

Deze dag is niet alleen bedoeld voor kinderen en hun ouders, maar ook voor volwassenen die weer tijd hebben om aan een hobby te beginnen of een oude hobby op te pakken.

Onder andere piano, accordeon, keyboard, gitaar, trompet en drums zijn daarvoor beschikbaar. Ook de zangdocent zal aanwezig zijn.

Om 17:00 uur is er een open les voor kinderen die een musicalcursus zouden willen gaan volgen (MusicalKids van 7 tot 12 jaar). De titel van de avontuurlijke musical van komend seizoen is ‘Een zwaar bestaan'. Een bekend verhaal over het meisje Annie dat wordt geadopteerd uit een weeshuis. Tijdens die open les gaan de docenten aan de slag met de kinderen om hen te laten beleven wat het is om een musicalster te mogen zijn en wat er allemaal bij komt kijken om een fantastische musical op de planken te brengen. Zang, dans en toneelspel worden door verschillende docenten aangeboden.

Het uur daarna (van 18:15 tot 19:15 uur) worden jongeren van 12 jaar en ouder uitgedaagd om mee te komen doen met een open les musical voor die leeftijdscategorie (MusicalKlup). Het thema het komend jaar is 'Nightfever 2018'Muziek nodigt uit om te luisteren, mee te zingen of te dansen. Neem een discotheek, groepjes vrienden en een DJ en het swingen kan beginnen. Ellende, liefde en vriendschap maken deze musical compleet, samen met nummers uit de oorspronkelijke musical én hedendaagse muziek.

Kom vrijblijvend kijken en laat u informeren over de mogelijkheden van All Music in Oosterbeek. De koffie (limonade) staat klaar!

Locatie:
Lebretweg 51
Oosterbeek

(Klik op de afbeelding om te vergroten)