Nieuw: Masterclass ‘Liedinterpretatie’

Een lied goed kunnen zingen (en dan hebben we het niet over de juiste noten halen) is behoorlijk lastig! Waar gaat het lied eigenlijk over? Wat zing ik precies? Welke ontwikkelingen maak ik door tijdens het lied? Hoe komt het lied over als ik het op déze manier zing? Hoe breng ik het over? Wat ervaren anderen? Dit zijn enkele vragen die behandeld worden tijdens de masterclass liedinterpretatie. Je leert in deze masterclass op verschillende manieren een lied over te brengen. 

Er is plek voor 8 deelnemers. Per deelnemer zal er ongeveer 20 min één op één gewerkt worden aan een nummer dat je goed hebt voorbereid en uit je hoofd kunt zingen. 

Vind je het nog te spannend, of voor nu niet het juiste moment om zelf op het podium aan een nummer te werken? Het is ook heel erg leerzaam om te kijken naar wat er gebeurt tijdens de masterclass. We zullen met zowel de actieve deelnemers als de ‘toehoorders’ beginnen met een gezamenlijke warming up. Daarna zullen we aan de masterclass beginnen.

De materclass wordt gegeven door Karlijn van Kruchten en vindt plaats op vrijdag 3 januari 2020 en begint om 19:00 uur in de theaterzaal van Theater De KiK. De kosten voor de deelnemers bedragen € 25,=, toehoorders betalen € 10,=.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@muziekschoolallmusic.nl