Martine Spruijt

Email: tierelier.muziekplezier@gmail.com
Telefoonnummer: 06-43834214

Sinds 2008 geeft Martine met veel enthousiasme cursussen Muziek op Schoot. 

Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de (jeugd)hulpverlening is Martine zich gaan bezig houden met het muziek maken met jonge kinderen. Hierbij kwamen haar 2 passies mooi tot hun recht: muziek maken en werken met jonge kinderen.

Tijdens de lessen weet Martine haar enthousiasme over te brengen aan zowel de kinderen als de ouders. Ook oma’s en opa’s komen graag met hun kleinkinderen naar haar lessen.

Bij het afscheid van een gezin dat ging verhuizen kreeg Martine een lief kaartje dat mooi weergeeft hoe haar lessen van invloed kunnen zijn op het leven van de kinderen:

“De liedjes zijn in ons dagelijks leven verweven en opruimen, tanden poetsen en handen wassen worden door jou nét even iets leuker. Elke avond voor het slapen gaan, worden alle slaapliedjes gezongen. Onze kinderen pakken de liedjesmappen er heel vaak bij en nemen alle liedjes nog eens door.”

Plezier tussen ouder en kind staat centraal in de lessen van Martine en vanaf de eerste les voelen de meeste kinderen zich al helemaal op hun plek.

Martine geeft de Muziek op Schoot-cursus op vrijdagochtend op de locatie in Elst.

Martine Spruijt verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie:

Oosterbeek

Geen lessen in Oosterbeek