Martine Spruijt

Email: tierelier.muziekplezier@gmail.com
Telefoonnummer: 06-43834214

Martine is gediplomeerd docent Muziek op Schoot. De opleiding heeft zij gevolgd via Kunstfactor bij Marijke Albers en Rita Rikhof, beide bekend van het boek ‘Muziek tussen schoot en school’.

Martine heeft, voordat ze aan deze erkende opleiding begon, jarenlang in de hulpverlening gewerkt. Eerst als groepsleidster met moeilijk opvoedbare pubers. Daarna als gezinsbegeleidster. In deze functie heeft zij regelmatig gezinnen ondersteund waar één of meerdere kinderen met een afwijkende ontwikkeling te kampen had. Samen met ouders ging ze dan op zoek naar manieren om het kind en de ouders zo goed mogelijk weer op weg te helpen.

Gaandeweg ging haar passie, muziek maken, steeds meer de boventoon voeren. Ze besloot de hulpverlening vaarwel te zeggen en zich volledig te richten op het muziek maken met jonge kinderen. ‘Ik merkte dat het zingen en bezig zijn met muziek zo’n geweldige invloed heeft op de ontwikkeling van het kind. Juist het plezier dat kinderen en ouders samen hebben als ze bezig zijn met muziek is voor een kind van groot belang voor de verdere groei.’

Martine Spruijt verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie:

Oosterbeek

Geen lessen in Oosterbeek

Driel

Geen lessen in Driel

Beek

Geen lessen in Beek