Kimberly Harrison

Email: kimberlydawnharrison1971@gmail.com
Telefoonnummer: 06-20130290

Kimberly Harrison is geboren en opgeleid aan de Oost kust van de V.S.. Zij heeft haar Bachelor in Piano performance en Pedagogiek ontvangen van de New England Conservatory in Boston, MA.,V.S. en haar UM diploma in 20e eeuw Muziek en de Klassieke Duitse Traditie van De Folkwang Hochschule in Essen/Duisburg, Duitsland. Tijdens haar studie in Duitsland kwam ze in aanraking met de Alexander Techniek.  Deze heeft zij intensief gestudeerd en afgerond in Amstelveen, Nederland. 

Kimberly woont nu 23 jaar in Nederland en werkt beroepsmatig als concertpianiste en docent piano en Alexander techniek. Naast haar piano solo carrière heeft zij jarenlang opgetreden in binnen- en buitenland als pianoduo samen met Nederlands pianist Sebastiaan Oosthout (tevens werkzaam bij Muziekschool All Music als pianodocent).

Zij heeft met verschillende ensembles, orkesten, koren en dansgezelschap Introdans opgetreden en is te horen op 2 CD’s; “Mine and Ours” en “Eigenzinnig”.

Naast haar privélessen en concertpraktijk heeft Kimberly jaren gewerkt als euritmie pianiste op basis- en middelbare vrijescholen en antroposofisch onderwijs in Nijmegen.

Kimberly geeft op maandag en op vrijdag les op de locatie in Elst.

Kimberly Harrison verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie:

Elst

Piano

Oosterbeek

Geen lessen in Oosterbeek