Cor Auwerda

Email: info@corauwerda.nl
Telefoonnummer: 06-54954606

Ik ben Cor Auwerda, geboren in 1959 in Hoogeveen. Ik ben in Enschede naar het conservatorium gegaan voor elektronisch orgel en piano en ben afgestudeerd als docerend musicus en uitvoerend musicus. Daarnaast heb ik muziektheorie als hoofdvak gestudeerd. Sinds 1986 geef ik lessen toetsinstrumenten aan verschillende muziekscholen en sinds 1989 heb ik mijn eigen lespraktijk. Vanaf 2007 geef ik ook les bij All Music in piano, accordeon en keyboard.

Zelf muziek maken is misschien wel de meest directe manier om je te uiten en tevens een manier om met anderen te communiceren. Maar bovenal kun je door het bespelen van een instrument je even losmaken van het dagelijks leven. En laten we vooral niet vergeten dat het ook heel veel plezier kan geven. Mijn cursisten zijn tussen de 5 jaar en 85 jaar!

Ik ben ervan overtuigd dat mensen van wat ik hen mag leren hun hele leven lang profijt kunnen hebben. Zo ga je je beter concentreren en leer je om beter te luisteren. Dat zijn waarden die op allerlei gebieden heel goed van pas komen. Zo kan muziek een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen.

Ik zie het als mijn belangrijkste taak ervoor te zorgen dat mensen plezier hebben én houden in het zelf muziek maken. Dit betekent ook dat ik mij met zeer uiteenlopende muziekstijlen bezighoud: van klassiek tot new age, van volksmuziek tot pop en van blues tot rock. Regelmatig maak ik arrangementen om muziek toegankelijk en geschikt te maken voor zowel kinderen als volwassenen.

Meer info: www.corauwerda.nl

Cor geeft op maandag en woensdag les in Elst en op donderdag in Oosterbeek.

Cor Auwerda verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie:

Beek

Geen lessen in Beek