Annemiek Jansen

Email: peirca@hotmail.com
Telefoonnummer: 06-36531034

Annemiek Jansen heeft haar opleiding vanaf 2005 genoten aan het Conservatorium te Utrecht en ze is afgestudeerd als docerend en uitvoerend musicus, Lichte Muziek Zang. Ze heeft 10 jaar in het buitenland gewerkt als zangdocente. Ze treedt veel op met verschillende bands en zingt als gast regelmatig bij orkesten. Naast lesgeven en optreden werkt ze als voice-over bij Intervoice te Amsterdam en figureert regelmatig in series, films en reclames.

Annemiek: “Hoewel ik zowel aan kinderen als volwassenen zangles geef, vergt lesgeven aan kinderen een andere aanpak dan bij volwassenen. Kinderen zijn zich nog niet zo bewust van wat er in hun lichaam gebeurt en kunnen hier dus ook moeilijker controle over houden. Ook is hun fysiek nog niet geheel ontwikkeld, bijvoorbeeld die van het strottenhoofd. Bovendien kunnen kinderen zich vaak niet zo lang concentreren als de meeste volwassenen. Bij kinderen werk ik daarom vanuit een andere, speelsere invalshoek. 

Door diverse oefeningetjes ontdekken leerlingen op een speelse manier hun eigen lichaam, hun stem, hun creativiteit, muzikaliteit en persoonlijke voorkeuren. Door het speelse karakter van de oefeningen blijft zang- of muziekles ook voor hen leuk, leerzaam en interessant!

Uiteraard kiezen ook zij per les een of meerdere nummers waarmee ze aan de slag willen. Uw kind leert zijn of haar stem als instrument kennen en dat in te zetten. Tevens kan zang- en muziekles bijdragen aan: gevoel voor ritme, muzikaal gehoor, affiniteit met muziek, spraak- en articulatie, een vergroot gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Muziekles is al mogelijk vanaf 4 jaar, zangles vanaf 8 jaar!”

Annemiek geeft les van maandag t/m donderdag op de locatie in Elst en op woensdag in Oosterbeek.

 

Annemiek Jansen verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie: