Projectkoor voor vrouwen


Na het succes van het eerste seizoen Projectkoor voor Vrouwen dat Kim (van LOS Muziektheater) bij All Music gedaan heeft gaan we dit seizoen dit project nog een aantal keer aanbieden. Er worden geen eisen gesteld aan zangervaring: enthousiasme is het allerbelangrijkste!

In maart starten we met een nieuw blok genaamd: "Kom mee naar buiten allemaal'. De bijeenkomsten zijn op 18/3, 25/3, 1/4, 15/4, 6/5 en 13/5. Kosten € 45,=.


Vrouwen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden door een formulier in te vullen via: Inschrijven. Bij 'opmerkingen' vermelden dat het gaat om het blokje "Buiten". Als u al eerder heeft meegedaan met ons Projectkoor dan is een mailtje naar info@muziekschoolallmusic.nl voldoende.

De repetities zijn op maandagavond (van 19:30 tot 21:30 uur) in Theater De KiK (aan het Land van Tap, achter de Hema). Projecten starten alleen bij voldoende inschrijvingen. Een inschrijving voor een project is niet vrijblijvend en schept een betalingsverplichting. Als je nog niet hebt meegedaan aan een project van Kim dan kun je, na aanmelding, de eerste keer van een blok mee komen doen om de sfeer te proeven. Als het je bevalt is de inschrijving definitief. Betaling gebeurt altijd per heel project.Tarieven Inschrijven


De cursus projectkoor voor vrouwen wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Driel

Beek