Projectkoor voor vrouwen

Samen 6 avonden ongedwongen zingen onder leiding van docent Debby Saft

We starten met een nieuw project met de titel ‘Greatest Pop Songs‘ op maandag 13 maart! Prachtige nummers zoals Shallow (Bradley Cooper en Lady Gaga), Viva La Vida (Coldplay), Royals (Lorde), Isn’t She Lovely (Stevie Wonder) en True Colors (Phil Collins) komen voorbij.

Vrouwen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden door een formulier in te vullen via: Inschrijven. Als u al eerder heeft meegedaan met ons Projectkoor dan is een mailtje naar info@muziekschoolallmusic.nl ook al voldoende.

De repetities zijn op maandagavond van 13 maart t/m 24 april (13, 20, 27 maart, 3, 17, 24 april van 19:45 tot 21:45 uur) in Theater De KiK (aan het Land van Tap, achter de Hema).

Een inschrijving voor een project is niet vrijblijvend en schept een betalingsverplichting. Als u nog niet hebt meegedaan aan een project dan kunt u, na aanmelding, de eerste keer van een blok mee komen doen om de sfeer te proeven. Als het u bevalt is de inschrijving definitief. Facturering gebeurt altijd per heel project.Tarieven Inschrijven


De cursus projectkoor voor vrouwen wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Beek