Projectkoor voor vrouwen

Samen 6 dinsdagavonden ongedwongen zingen onder leiding van docent Inge van Marwijk.
Inge vervangt Debby die met zwangerschapsverlof is (vandaar dat we ook de repetitieavond tijdelijk veranderd hebben van de maandag naar de dinsdag).

Het thema van het eerste blok van dit seizoen is ‘De mooiste van Queen’: de echte toppers uit het Queen repertoire komen langs tijdens de repetities. De data van het project zijn 26/09, 3/10. 10/10, 31/10, 7/11 en 14/11.

Het tweede blok van dit seizoen is het traditionele Kerstproject: 4 avonden worden gevuld met kerstrepertoire om alvast in de stemming te komen! De data zijn 21/11, 28/11, 12/12, 19/12.

Vrouwen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden door een formulier in te vullen via: Inschrijven. Als u al eerder heeft meegedaan met ons Projectkoor dan is een mailtje naar info@muziekschoolallmusic.nl ook al voldoende. 

Een inschrijving voor een project is niet vrijblijvend en schept een betalingsverplichting. Als u nog niet hebt meegedaan aan een project dan kunt u, na aanmelding, de eerste keer van een blok mee komen doen om de sfeer te proeven. Als het u bevalt is de inschrijving definitief. Facturering gebeurt altijd per heel project. Projecten starten alleen bij voldoende belangstelling.

Locatie: Theater De KiK Elst

Dag en tijd: dinsdag 20:00 – 22:00 uur. Halverwege is er een pauze van een kwartier.Tarieven Inschrijven


De cursus projectkoor voor vrouwen wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek