Muziek op Schoot

Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen. Daarom organiseren we de cursus Muziek op Schoot. Tijdens deze cursus worden er veel bekende én nieuwe liedjes gezongen. Er worden spelletjes met muziek gedaan en eenvoudige instrumenten gebruikt. Alles wordt aangepast aan de mogelijkheden en ontwikkeling van het kind.

De cursussen zijn bedoeld voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar, samen met hun papa, mama, opa of oma. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Het belangrijkste doel van de cursussen is dat u er thuis mee aan de slag kunt. U hoeft zelf geen ‘muzikaal talent’ te zijn. Het met plezier bezig zijn met uw (klein)kind door middel van muziek staat voorop!

Nieuwe deelnemers kunnen zich inschrijven via deze website. Als u in het afgelopen jaar al meegedaan heeft, dan is een mailtje aan info@muziekschoolallmusic.nl voldoende. De eerstvolgende cursus is de Wintercursus die uit 10 bijeenkomsten bestaat.

Locatie:
Theater De KiK, Dorpsstraat 39 in Elst.

Dag en tijd:

De lessen Muziek op Schoot zijn op vrijdagochtend. De tijden zijn afhankelijk van het aantal groepen.

Start Lentecursus: 19 april 2024 (8 lessen). In de groep van 10:30 uur zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!

U kunt uw kind nu al inschrijven voor de Herfstcursus 2024 die start op 13 september (10 lessen). De rest van de cursussen in het volgende seizoen starten op 13 december 2024 (2 lessen Kerstspecial), 17 januari 2025 (Wintercursus, 10 lessen) en 11 april 2025 (Lentecursus, 8 lessen). 

Meld je aan via: https://muziekschoolallmusic.nl/inschrijven/Tarieven Inschrijven


muziek op schoot