Muziek op Schoot

Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen. Daarom organiseren we de cursus Muziek op Schoot. Tijdens deze cursus worden er veel bekende én nieuwe liedjes gezongen. Er worden spelletjes met muziek gedaan en eenvoudige instrumenten gebruikt. Alles wordt aangepast aan de mogelijkheden en ontwikkeling van het kind.

De cursussen zijn bedoeld voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar, samen met hun papa, mama, opa of oma. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Het belangrijkste doel van de cursussen is dat u er thuis mee aan de slag kunt. U hoeft zelf geen ‘muzikaal talent’ te zijn. Het met plezier bezig zijn met uw (klein)kind door middel van muziek staat voorop! De cursussen worden gegeven door een bevoegd muziek-op-schoot docent.

Theater De KiK is geheel aangepast aan onze (hopelijk tijdelijke) 1,5 meter maatschappij: voldoende zitplaatsen op afstand en in onze Studio (waar de lessen gegeven worden) is sowieso voldoende ruimte. Martine werkt volgens het door haar brancheorganisatie afgegeven protocol dat is samengesteld volgens de richtlijnen van het RIVM.

Nieuwe deelnemers kunnen zich inschrijven via deze website. Als u in het afgelopen jaar al meegedaan heeft, dan is een mailtje aan info@muziekschoolallmusic.nl voldoende. De eerstvolgende cursus is de Herfstcursus die start op 24 september 2021. Deze Herfstcursus bestaat uit 8 lessen (i.p.v de gebruikelijke 10). Daarna sluiten we 2021 af met de ‘Kerstspecial’ op 10 en 17 december.

Locatie:
Theater De KiK, Dorpsstraat 39 in Elst.

Tijd:
Vrijdagochtend tussen 9:00 en 11:30 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen/groepen).

Meld je aan via: https://muziekschoolallmusic.nl/inschrijven/Tarieven Inschrijven


De cursus muziek op schoot wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Beek