MusicalKlas

Musicalcursussen zijn er voor alle leeftijden en starten bij voldoende inschrijvingen. Hieronder vindt u een overzicht van alle musicalcursussen die All Music organiseert. De leeftijden zijn indicatief.

  • MiniKids (4 – 6 jaar).
  • MusicalKids (6 – 12 jaar)
  • MusicalKlup (12 – 14 jaar)
  • Klup 14+ (14 – 18 jaar)
  • MusicalKlas (18+)

De cursisten van de MusicalKlas gaan in het seizoen 19/20 samen met hun docenten een verhaal maken met de werktitel ‘Niks aan de hand’.

Amsterdam, de jaren ’30. Een ouderwets bruin café met stamgasten en live muziek. Dit café wordt gerund door een echtpaar en bestaat al zo lang men zich kan herinneren. Dit is een plek waar gelachen, gevierd en genoten wordt. Maar er dreigt onrust. De oorlog is op komst. Joden slaan op de vlucht en duiken onder. Zo ook in dit café…

Let op! De musicalcursussen MusicalKids, MusicalKlup, Klup 14+ en MusicalKlas duren een heel seizoen: twee semesters vormen dus een onlosmakelijke geheel waarin naar een eindpresentatie wordt toegewerkt. Tussentijds uitschrijven is niet mogelijk. Het tarief dat u vindt bij ‘Tarieven’ is het tarief per semester.

De MusicalKlas is al bezig met het instuderen van deze musical. De eindpresentatie staat gepland in het weekend van 22 t/m 24 januari 2021.

Lessen lokatie Elst: woensdag: 19:45 – 21:00 uur

inschrijvenTarieven Inschrijven


De cursus musicalklas wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Driel

Beek