MusicalKlas

Musicalcursussen zijn er voor alle leeftijden en starten bij voldoende inschrijvingen. Hieronder vindt u een overzicht van alle musicalcursussen die All Music organiseert. De leeftijden zijn indicatief.

  • MiniKids (4 – 6 jaar).
  • MusicalKids (6 – 12 jaar)
  • MusicalKlup (12 – 14 jaar)
  • Klup 14+ (14 – 18 jaar)
  • MusicalKlas (18+)

De cursisten van de MusicalKlas gaan in het seizoen 21/22 samen met hun docent weer een nieuwe musical instuderen. Er is gekozen voor ‘Grease‘.

Let op! De musicalcursussen MusicalKids, MusicalKlup, Klup 14+ en MusicalKlas duren een heel seizoen: twee semesters vormen dus een onlosmakelijke geheel waarin naar een eindpresentatie wordt toegewerkt. Tussentijds uitschrijven is niet mogelijk. Het tarief dat u vindt bij ‘Tarieven’ is het tarief per semester.

Het musicalseizoen van de MusicalKlas ziet er dit keer iets anders uit: er worden door de docent 23 iets langere lessen gegeven (1 uur en 3 kwartier). Op de woensdagen dat er geen docent is gaan de cursisten zelf met elkaar aan de slag met het instuderen van het materiaal. Wat wel hetzelfde blijft is dat de productie uiteindelijk in 2 voorstellingen voor publiek gespeeld wordt!

Lessen lokatie Elst: woensdag: 19:45 – 21:30 uur

inschrijvenTarieven Inschrijven


De cursus musicalklas wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Beek