MusicalKids

Musicalcursussen zijn er voor alle leeftijden en starten bij voldoende inschrijvingen. Hieronder vindt u een overzicht van alle musicalcursussen die All Music organiseert. De leeftijden zijn indicatief.

  • MiniKids (4 – 6 jaar).
  • MusicalKids (6 – 12 jaar)
  • MusicalKlup (12 – 14 jaar)
  • Klup14+ (14 – 18 jaar)

Een musicalcursus bij All Music bestaat uit 2 semesters van 18 lessen. Na de open les (in september), waarin kinderen en docenten kennismaken met elkaar, volgen nog 34 lessen waarin gewerkt wordt aan spel, zang en dans richting de eindpresentatie. Les 36 is de generale repetitie en valt in het presentatieweekend (in juni), waarin de musicalgroep 2 keer gaat optreden in Theater De KiK voor het publiek.

De verhaallijn van de musical wordt vaak gebaseerd op een bekend thema, maar is, net als de liedjes en choreografieën, altijd door het docententeam zelf bewerkt en uitgewerkt. Alle kinderen komen even veel aan bod, zowel voor wat betreft (solo)zang, tekst als dans. Ieder kind krijgt op deze manier even veel aandacht en kan zich ontwikkelen op alle disciplines.

De MusicalKids studeren in het seizoen 2024/2025 het verhaal van Aladdin in. 

Let op! De musicalcursussen MusicalKids, MusicalKlup, Klup 14+ en MusicalKlas duren een heel seizoen: twee semesters vormen dus een onlosmakelijke geheel waarin naar een eindpresentatie wordt toegewerkt. Tussentijds uitschrijven is niet mogelijk. Het tarief dat u vindt bij ‘Tarieven’ is het tarief per semester.

Lessen locatie Elst:

MusicalKids 1: zaterdag 9:30 – 10:30 uur (open les op 7 september)
MusicalKids 2: zaterdag 10:30 – 11:30 uur (open les op 7 september)
MusicalKids 3: woensdag 16:00 – 17:00 uur (open les op 4 september)
 
inschrijven
 
Plaatsing bij een musicalgroep gebeurt op datum van inschrijving. Deelnemers die het afgelopen seizoen hebben meegedaan aan één van de musicalcursussen worden als eerste geplaatst. 
 
 

 

De MusicalKids tijdens de eindpresentatie van het verhaal De WonderlampTarieven Inschrijven


musicalkids