MusicalKids

Musicalcursussen zijn er voor alle leeftijden en starten bij voldoende inschrijvingen. Hieronder vindt u een overzicht van alle musicalcursussen die All Music organiseert. De leeftijden zijn indicatief.

  • MiniKids (4 – 6 jaar).
  • MusicalKids (6 – 12 jaar)
  • MusicalKlup (12 – 14 jaar)
  • Klup 14+ (14 – 18 jaar)
  • MusicalKlas (18+)

Een musicalcursus bij All Music bestaat uit 2 semesters van 18 lessen. Na de open les, waarin kinderen en docenten kennismaken met elkaar, wordt gestart met les 1 t/m 17 waarin gewerkt wordt aan spel, zang en dans. De 18e les is een ‘tussentijdse presentatie’ waarbij een klein publiek (ouders) kan komen kijken naar de eerste resultaten. Na deze presentatie wordt gestart met het vervolg van de cursus (les 19 t/m 34) waarin toegewerkt wordt naar de grote eindpresentatie. Les 35 is de generale repetitie en valt in het presentatieweekend, waarin de musicalgroep 2 keer gaat optreden in Theater De KiK voor het publiek. Les 36 is de zogenaamde ‘terugkomles’, waarbij de cursus wordt afgesloten met onder andere het samen kijken naar de gemaakte videoregistratie.

De verhaallijn van de musical wordt vaak gebaseerd op een bekend thema, maar is, net als de liedjes en choreografieën, altijd door het docententeam zelf bewerkt en uitgewerkt. Er zijn in de musical geen echte hoofdrollen: alle kinderen komen even veel aan bod, zowel voor wat betreft (solo)zang, tekst als dans. Ieder kind krijgt op deze manier even veel aandacht en kan zich ontwikkelen op alle disciplines.

De MusicalKids werkten in het afgelopen seizoen aan ‘De Rattenvanger van Hamelen’. Vanaf september 2021 gaan de MusicalKids het verhaal van Mary Poppins instuderen.

Let op! De musicalcursussen MusicalKids, MusicalKlup, Klup 14+ en MusicalKlas duren een heel seizoen: twee semesters vormen dus een onlosmakelijke geheel waarin naar een eindpresentatie wordt toegewerkt. Tussentijds uitschrijven is niet mogelijk. Het tarief dat u vindt bij ‘Tarieven’ is het tarief per semester.

Lessen lokatie Elst:

MusicalKids 1: zaterdag 09:30 – 10:30 uur – open les 18 september 2021
MusicalKids 2: zaterdag 10:30 – 11:30 uur – open les 18 september 2021
 
Lessen lokatie Oosterbeek:
MusicalKids: vrijdag 17:00 – 18.00 uur – open les 10 september 2021
 
 
inschrijven
 
Muziekschool All Music werkt samen met www.feestkleding365.nl
 
 

 

De MusicalKids tijdens de eindpresentatie van het verhaal De WonderlampTarieven Inschrijven


De cursus musicalkids wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Beek