Klup 14+

Musicalcursussen zijn er voor alle leeftijden en starten bij voldoende inschrijvingen. Hieronder vindt u een overzicht van alle musicalcursussen die All Music organiseert. De leeftijden zijn indicatief.

MiniKids (4 – 6 jaar).
MusicalKids (6 – 12 jaar)
MusicalKlup (12 – 14 jaar)
Klup 14+ (14 – 18 jaar)
MusicalKlas (18+)

De cursisten van de MusicalKlup werken in het seizoen 2019/2020 aan de musical The greatest Showman (MusicalKlup 2 vanaf februari 2020).

The greatest Showman, een verhaal over liefde, leven en doorzettingsvermogen. Met liedjes zoals “Rewrite the stars” is dit een muzikaal spektakel waarin dromen werkelijkheid worden.

Let op! De musicalcursussen MusicalKids, MusicalKlup, Klup 14+ en MusicalKlas duren een heel seizoen: twee semesters vormen dus een onlosmakelijke geheel waarin naar een eindpresentatie wordt toegewerkt. Tussentijds uitschrijven is niet mogelijk. Het tarief dat u vindt bij ‘Tarieven’ is het tarief per semester.

Lessen lokatie Elst:

Klup14+: woensdag 18:30 – 19:30 uur – open les 14/10

De Klup14+ gaat The Greatest Showman op het podium brengen op zondag 11 oktober. Op 14 oktober is er een ‘open les’ en begint de groep aan een nieuwe musical met een nieuw thema: The Wiz.

inschrijven

Hieronder een impressie van de musicalpresentatie van het afgelopen seizoen:Tarieven Inschrijven


De cursus klup 14+ wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Driel

Beek