Band On Stage

Iedereen die een instrument bespeelt of zingt kan meedoen aan de cursus Band On Stage. Er wordt een band geformeerd van minimaal 4 personen en die band krijgt 10 keer een les van 1 uur van een ervaren bandcoach en daarna een afsluiting op een podium!

Uiteraard is het de bedoeling dat muzikanten van ongeveer een gelijk nivo en interesse in één band komen te zitten, maar ook mbt de leeftijd hanteren we een kader. Tijdens de oefensessie wordt in overleg met de coach bepaald welke nummers er ingestudeerd gaan worden. De band krijgt na die 10 oefensessies de gelegenheid om op te treden voor een publiek.

De kosten bedragen € 95,= (vanaf 21 jaar € 115,-).

Een band bestaat uit bijvoorbeeld toetsen, gitaar, bas, drums, zang. Deze basis kan eventueel worden aangevuld met (bijvoorbeeld) een saxofonist.

Gezocht: muzikanten en zangers (m/v)
Op vrijdagavond om 18:30 uur en om 19:30 uur zijn er bands voor muzikanten van tussen de 14 en 16 jaar. Op die eerste tijd is de repetitie van de Stoere Meiden Band en die zoeken op dit moment een zangeres. Bij de tweede band zoeken ze met name een bassist. Als je een ander instrument bespeelt (bijv. gitaar) laat dat dan weten, want dan bekijken we of we je een plek kunnen geven. Jürgen Rijkers is bij beide bands de bandcoach.

Band On Stage voor 50+
Ben je muzikant, maar heb je geen band (meer) of wil je meer leren mbt samenspelen in een band, meldt je dan nu aan voor de cursus ‘Band on stage 50+’. 10 keer samen repeteren onder leiding van een ervaren bandcoach en daarna een afsluiting op een podium!

Aanmelden via www.muziekschoolallmusic.nl/inschrijven

 

 

 Tarieven Inschrijven


De cursus band on stage wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Elst

Oosterbeek

Beek