Projectkoor voor vrouwen

Volgend seizoen gaan we gewoon door met ons Projectkoor voor vrouwen, maar nu voor de laatste keer met Kim de Fuijk (Kim gaat door Nederland toeren met de Meiden van Los).

Op 20 mei starten we met blok van 5 repetities genaamd: "Eentje om het af te leren: Kims Favo's". Deze bijeenkomsten zijn op 20/5, 27/5, 3/6, 17/6 en 24/6 (1 juli is een reserve datum). Kosten € 37,50.

Vrouwen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden door een formulier in te vullen via: Inschrijven. Bij 'opmerkingen' vermelden dat het gaat om het blokje "Kims Favo's". Als u al eerder heeft meegedaan met ons Projectkoor dan is een mailtje naar info@muziekschoolallmusic.nl voldoende.

De repetities zijn op maandagavond (van 19:30 tot 21:30 uur) in Theater De KiK (aan het Land van Tap, achter de Hema). Projecten starten alleen bij voldoende inschrijvingen. Een inschrijving voor een project is niet vrijblijvend en schept een betalingsverplichting. Als je nog niet hebt meegedaan aan een project van Kim dan kun je, na aanmelding, de eerste keer van een blok mee komen doen om de sfeer te proeven. Als het je bevalt is de inschrijving definitief. Betaling gebeurt altijd per heel project.Tarieven Inschrijven


De cursus projectkoor voor vrouwen wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Driel

Beek