Lotus Klinkspoor

Email: ltaklinkspoor@gmail.com
Telefoonnummer: 06-50577777

Lotus Klinkspoor studeerde Klassiek Piano en Klassieke Zang aan het ArtEZ conservatorium. In 2016 is Lotus begonnen als docente bij All Music. Lotus verzorgt zowel piano- als zanglessen. Daarnaast geeft ze regelmatig concerten als solo zangeres.

PIANOLESSEN:

Omdat iedereen uniek is, worden het repertoire en lesmethode afgestemd op de leerling. Het werkt meestal het best om naast een lesboek ook al in een vroeg stadium te beginnen met muziek je zelf heel graag wil spelen (uiteraard aangepast aan het niveau van de leerling). Zelf ben ik gespecialiseerd in klassieke muziek, maar er is bij mij veel ruimte om andere genres te spelen. Ik wil je graag helpen, zodat je met een degelijke techniek zo vrij mogelijk je favoriete muziek kunt spelen!

ZANGLESSEN:

Het verschil tussen klassieke zang en andere zang is niet zo groot als mensen soms denken. Het is wel een andere manier van stemgebruik, maar er zijn ook heel veel overeenkomsten. Als je zangles bij mij gaat volgen, dan zal ik eerst aan je vragen welke muziek je graag wilt zingen. Vervolgens gaan we bekijken hoe we jouw doelen gaan realiseren. Ik hecht veel waarde aan een goede en „gezonde” technische basis, om stemproblemen te voorkomen. Een heel belangrijk onderdeel daarbij is de adem. Met een stevige basis kun je vervolgens heel veel kanten op!

Ouder & Kind cursus:

Voor jonge kinderen is fijn om thuis een beetje geholpen te worden met oefenen. Nu kan niet iedere ouder noten lezen, en soms kunnen ze dat wel, maar twijfelen ze of hun kind wel goed zullen begeleiden. In zo’n geval is het fijn om een Ouder & Kind cursus te doen. De ouder krijgt dan ook een muzikale basis en kan daardoor het kind goed helpen thuis. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om dit samen te doen!

LOCATIE / LESDAGEN EN TIJDEN:

Momenteel (eind juni 2019) geef ik alleen les op de locatie in Elst, voornamelijk op dinsdag en vrijdag. Vanaf september 2019 komt er misschien nog een andere dag bij, het staat op dit moment nog niet vast welke dag dit zal zijn. Informeer naar de mogelijkheden! 

Ik ben nog t/m de eerste week van juli beschikbaar om proeflessen te geven aan geïnteresseerde leerlingen!

 

lotusklinkspoor@gmail.com

Lotus Klinkspoor verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie:

Oosterbeek

Geen lessen in Oosterbeek

Driel

Geen lessen in Driel

Beek

Geen lessen in Beek