Emmie te Pas

Email: emmietepas@gmail.com
Telefoonnummer: 06-31097965

Emmie te Pas, geboren en getogen in het Achterhoekse Ulft, woont sinds 2010 in Arnhem waar ze heeft gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium. Hier volgde ze hoofdvaklessen zang (jazz & pop), bijvaklessen piano en maakte ze deel uit van verschillende muziekprojecten. In haar vierde jaar op het conservatorium besloot ze om voor haar studie een half jaar in New York te gaan wonen en daar te studeren aan The Collective School of Music. Na dit half jaar kwam ze terug om haar diploma in ontvangst te nemen en begon ze als leadzangeres van de coverband The Perfect Showband waarmee ze een jaar lang door het hele land heeft getourd. Na ruim 250 optredens met deze band besloot ze om weer terug te gaan naar New York om daar muziek te gaan maken.

 

Ze volgde lessen aan The New School for Jazz and Contemporary Music en speelde op verschillende plekken door de hele stad. In juni 2016 verhuisde ze weer terug naar Nederland, waar ze haar muzikale carrière voort zal zetten.

 

Sinds 2012 geeft Emmie zangles en combinatielessen van zang & piano. Naast het lesgeven is ze veel bezig met performen. Ze maakt momenteel deel uit van de band NankoSoul, heeft een duo samen met All Music gitaardocent Robert Siroen en is ze druk bezig met haar eigen project.

Emmie geeft les op dinsdag.

Emmie te Pas verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie:

Elst

Zang

Oosterbeek

Geen lessen in Oosterbeek

Driel

Geen lessen in Driel

Beek

Geen lessen in Beek