Lentecursus Muziek op schoot start vrijdag 14/4

 

Samen liedjes zingen, muziekspelletjes doen en op instrumentjes spelen met papa, mama, opa of oma? De cursus Muziek op Schoot start vrijdag 14 april in Elst met de Lentecursus.

Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen. Daarom organiseren we de cursus Muziek op Schoot. Tijdens deze cursus worden er veel bekende én nieuwe liedjes gezongen. Er worden spelletjes met muziek gedaan en eenvoudige instrumenten gebruikt. Alles wordt aangepast aan de mogelijkheden en ontwikkeling van het kind.

De cursussen zijn bedoeld voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar, samen met hun papa, mama, opa of oma. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Het belangrijkste doel van de cursussen is dat u er thuis mee aan de slag kunt. U hoeft zelf geen ‘muzikaal talent’ te zijn. Het met plezier bezig zijn met uw (klein)kind door middel van muziek staat voorop! De cursussen worden gegeven door de bevoegd muziek-op-schoot docent: Martine Spruijt

Locatie:
De KultuurKlup, Dorpsstraat 39 in Elst (Gld)

Tijd:
Tussen 9:00 en 11:00 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen)

Meld je aan via: https://muziekschoolallmusic.nl/inschrijven/