Musical- en theaterpresentaties groot succes!

Musical en Theater bij All Music
Een verhaallijn van de musicalcursus bij All Music wordt vaak gebaseerd op een bekend thema, maar is, net als de liedjes en choreografieën, altijd door het docententeam zelf bewerkt en uitgewerkt. Er zijn in de musical geen echte hoofdrollen: alle kinderen komen even veel aan bod, zowel voor wat betreft (solo)zang, tekst als dans. Ieder kind krijgt op deze manier even veel aandacht en kan zich ontwikkelen op alle disciplines.

Afgelopen weekend was het laatste weekend waarin een aantal musical- en theatergroepen van Muziekschool All Music tijdens hun eindpresentatie in Theater De KiK hebben laten zien waar tijdens de lessen van het afgelopen jaar aan is gewerkt. Eerder hadden de MusicalKlas (volwassengroep) en de Musicalkids-groepen hun voorstellingen al gehad, maar dit weekend was het de beurt aan de jongeren van de MusicalKlup en de Klup14+ die het fantastische verhaal van Aida op de planken brachten. Verder waren er ook optredens van de MiniKids, die het verhaal speelden van een tijger die lag te slapen terwijl er eigenlijk een feest was, en de TheaterKids met een verhaal waarin Mowgli en Tarzan elkaar ontmoetten in de jungle.

De thema’s van het komend seizoen zijn bekend. De MiniKids gaan het verhaal spelen van Rupsje Nooitgenoeg, de MusicalKids gaan werken aan ‘Matilda’ en voor de MusicalKlup-groepen hebben de docenten een bewerking gemaakt van The Greatest Showman. De mensen van de MusicalKlas gaan samen een verhaal maken met de titel Niks aan de hand, dat speelt in een bruine kroeg in Amsterdam in de jaren ’30.