Bouke Hofma

Email: drumbouke@hotmail.com
Telefoonnummer: 06-47153537

Ik ben Bouke. Ik ben afgestudeerd op ArtEZ Arnhem in Jazz&Pop en alles wat daar tussen zit. Ik speel kleine en grote concerten in binnen- en buitenland, waaronder North Sea Jazz.

Mijn lessen kenmerken zich door een natuurlijke omgang en door een berg enthousiasme. Ook wordt er gepresteerd, maar niet op een schoolse manier. Jij als leerling gaat zelf uitvinden dat het leuk is om jezelf nieuwe dingen te zien kunnen. Let maar op!

Mijn oefeningen zijn simpel van opbouw. Je krijgt geen tientallen "strafregels", maar oefeningen die altijd simpel in de basis zijn. Die kunnen we dan naar gelang jouw niveau en smaak steeds een beetje minder simpel maken!

We doen ontzettend veel op muziek. Ik gebruik liedjes waarvan ik weet dat als je die kunt spelen – niemand meer om je heen kan. En het liedje dat je op dat moment niet uit je hoofd kunt krijgen, neem je ook gewoon mee naar de les!

Ik heb ervaring met het invullen van specifiekere trajecten als bijvoorbeeld: voorbereiding conservatorium, trommelen, een handicap en een hogere leeftijd.

De lokalen van All Music zijn uitgerust met audio, ipad, spotify premium en goed drumspul!

Bouke Hofma verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie:

Elst

Drums

Oosterbeek

Geen lessen in Oosterbeek

Driel

Geen lessen in Driel

Beek

Geen lessen in Beek