Annika Schima

Email: annika.schima@googlemail.com
Telefoonnummer:

Hoi! Ik ben Annika.

Over mij:

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding muziektheater van ArtEZ en ik heb me daar vooral gericht op piano, zang en beweging/dans.

Op dit moment ben ik naast het geven van pianolessen bezig met solo optredens als pianiste, zangeres en muziektheaterperformer. Bovendien geef ik concerten met mijn duoband “11minuteslate” en zijn wij momenteel een koor aan het oprichten, waarin ik de koorzang op piano begeleid.


Over mijn manier van lesgeven:

Het liefst werk ik in mijn lessen vanuit de interesses van de leerling – wat wil jij leren, waar hou jij van?

Als je dat weet, dan kan ik je helpen om daarin te groeien. En als je het niet weet, dan help ik je om erachter te komen ;).

Ik hecht waarde aan een sfeer, waarin je je op je gemak voelt en je je vrij voelt om te durven, te experimenteren, fouten te maken en om je creativiteit te uiten.

Verder zal ik vanwege mijn muziektheatrale achtergrond aandacht besteden aan de performance van het stuk dat je speelt. Daarmee bedoel ik: hoe kan je het verhaal dat je wilt vertellen (met dat stuk) op de meest krachtige manier overbrengen?

Het combineren van verschillende aspecten vind ik daarbij van belang; bijv. techniek, interpretatie of de structuur van een compositie.

Ook vind ik het gebruiken van je lichaam op een gezonde manier tijdens het spelen belangrijk.

Lijkt het je leuk om een keer naar een proefles te komen? Je bent van harte welkom!

Ik geef les op donderdag.

Annika Schima verzorgt de volgende cursussen ingedeeld naar locatie:

Elst

Piano

Oosterbeek

Geen lessen in Oosterbeek

Driel

Geen lessen in Driel

Beek

Geen lessen in Beek