Muziek op Schoot

Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen. Daarom organiseren we de cursus Muziek op Schoot. Tijdens deze cursus worden er veel bekende én nieuwe liedjes gezongen. Er worden spelletjes met muziek gedaan en eenvoudige instrumenten gebruikt. Alles wordt aangepast aan de mogelijkheden en ontwikkeling van het kind.

De cursussen zijn bedoeld voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar, samen met hun papa, mama, opa of oma. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Het belangrijkste doel van de cursussen is dat u er thuis mee aan de slag kunt. U hoeft zelf geen ‘muzikaal talent’ te zijn. Het met plezier bezig zijn met uw (klein)kind door middel van muziek staat voorop! De cursussen worden gegeven door een bevoegd muziek-op-schoot docent.

De planning voor de cursussen in het seizoen 2019/2020 ziet er als volgt uit:

Kerstspecial vanaf 13/12; Wintercursus vanaf 17/01; Lentecursus vanaf 10/04. Al deze cursussen bestaan uit 10 bijeenkomsten, behalve de Kerstspecial die uit 2 bestaat. Kosten Kerstspecial: € 19,50 voor 2 lessen

Locatie:
Theater De KiK, Dorpsstraat 39 in Elst (Gld)

Tijd:
Tussen 9:00 en 11:30 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen/groepen).

Meld je aan via: https://muziekschoolallmusic.nl/inschrijven/Tarieven Inschrijven


De cursus muziek op schoot wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Driel

Beek