Muziek op Schoot

Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen. Daarom organiseren we de cursus Muziek op Schoot. Tijdens deze cursus worden er veel bekende én nieuwe liedjes gezongen. Er worden spelletjes met muziek gedaan en eenvoudige instrumenten gebruikt. Alles wordt aangepast aan de mogelijkheden en ontwikkeling van het kind.

De cursussen zijn bedoeld voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar, samen met hun papa, mama, opa of oma. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Het belangrijkste doel van de cursussen is dat u er thuis mee aan de slag kunt. U hoeft zelf geen ‘muzikaal talent’ te zijn. Het met plezier bezig zijn met uw (klein)kind door middel van muziek staat voorop! De cursussen worden gegeven door een bevoegd muziek-op-schoot docent.

De cursussen in het komende seizoen starten op 15 september 2017 (Herfstcursus), 19 januari 2018 (Wintercursus) en 6 april 2018 (Lentecursus).

Kerstspecial
Liedjes zingen, spelletjes doen en het traditionele ‘sleetje rijden’ zijn de ingredienten van de bijeenkomsten, waarin uiteraard het kind centraal staat en waarin de gezellige kersttijd als decor dient. Voor veel mensen is de Kerstspecial een unieke kans om eens de sfeer van de lessen Muziek op Schoot te komen proeven. De bijeenkomsten worden gezamenlijk afgesloten met een kopje heerlijke fairtrade koffie of thee en voor de kleintjes limonade. Prijs per kind: €19,50. De Kerstspecial in 2017 is op vrijdag 15 en 22 december. Alléén voor de Kerstspecial geldt: 2e kind uit hetzelfde gezin 50% korting.

Locatie:
Theater De KiK, Dorpsstraat 39 in Elst (Gld)

Tijd:
Tussen 9:00 en 11:00 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen)

Meld je aan via: https://muziekschoolallmusic.nl/inschrijven/

 

 Tarieven Inschrijven


De cursus muziek op schoot wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Oosterbeek

Driel

Beek