Band On Stage

Iedereen die een instrument bespeelt of zingt kan meedoen aan de cursus Band On Stage. Er wordt een band geformeerd van minimaal 4 personen en die band krijgt 10 keer een les van 1 uur van een ervaren bandcoach en daarna een afsluiting op een podium!

Uiteraard is het de bedoeling dat muzikanten van ongeveer een gelijk nivo en interesse in één band komen te zitten, maar ook mbt de leeftijd hanteren we een kader. Tijdens de oefensessie wordt in overleg met de coach bepaald welke nummers er ingestudeerd gaan worden. De band krijgt na die 10 oefensessies de gelegenheid om op te treden voor een publiek.

De kosten bedragen € 95,= (vanaf 21 jaar € 115,-).

Een band bestaat uit bijvoorbeeld toetsen, gitaar, bas, drums, zang. Deze basis kan eventueel worden aangevuld met (bijvoorbeeld) een saxofonist.

Band On Stage voor jongeren
Op dinsdagavond om 17:30 uur is er een band voor muzikanten van tussen de 16 en 22 jaar. Voor die band moet je al behoorlijk goed kunnen spelen. Bandcoach is Jürgen Rijkers en hij kan als je twijfelt of je kwa nivo in dit bandje past overleggen met jouw docent of dit geschikt voor je is.

Band on Stage voor kinderen
Op maandagmiddag komt er een band voor 8 tot 12 jarigen. De precieze tijd moeten we nog afspreken, maar het zal rond 16:00 uur zijn. Annemiek Jansen gaat dit bandje begeleiden  Je moet al wel wat kunnen op je instrument.

Band On Stage voor 50+
Ben je muzikant, maar heb je geen band (meer) of wil je meer leren mbt samenspelen in een band, meldt je dan nu aan voor de cursus ‘Band on stage 50+’. 10 keer samen repeteren onder leiding van een ervaren bandcoach en daarna een afsluiting op een podium! Dinsdag 19:30 uur, Theater De KiK.

Aanmelden via www.muziekschoolallmusic.nl/inschrijven

 

 

 Tarieven Inschrijven


De cursus band on stage wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Elst

Oosterbeek

Driel

Beek