Band On Stage

 

Band On Stage is nieuw bij All Music


Cursisten die een instrument bespelen of zanglessen volgen bij All Music kunnen meedoen met Band On Stage: er wordt een band geformeerd van minimaal 4 personen en die band krijgt 10 keer een les van 1 uur van een ervaren bandcoach.

Uiteraard is het de bedoeling dat muzikanten van ongeveer een gelijk nivo en interesse in één band komen te zitten, maar ook mbt de leeftijd hanteren we een kader. Tijdens de oefensessie wordt in overleg met de coach bepaald welke nummers er ingestudeerd gaan worden. De band krijgt na die 10 oefensessies de gelegenheid om op te treden voor een publiek.

Als je al een instrumentale- of zangcursus volgt bij All Music zijn de kosten € 95,=. Als je geen cursus volgt kun je ook deelnemen. De kosten bedragen dan € 125,=.

Een band bestaat uit bijvoorbeeld toetsen, gitaar, bas, drums, zang. Deze basis kan eventueel worden aangevuld met (bijvoorbeeld) een saxofonist.

Op maandagmiddag komt er een band voor 8 tot 12 jarigen. De precieze tijd moeten we nog afspreken, maar het zal rond 16:00 uur zijn. Annemiek Jansen gaat dit bandje begeleiden  Je moet al wel wat kunnen op je instrument.

Op dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 uur komt er een band voor muzikanten van tussen de 16 en 22 jaar. Voor die band moet je al behoorlijk goed kunnen spelen. Bandcoach is Jürgen Rijkers en hij kan als je twijfelt of je kwa nivo in dit bandje past overleggen met jouw docent of dit geschikt voor je is.

Op zondag 6 januari treedt de band onder leiding van Jürgen Rijkers op in de foyer van Theater De KiK. Kom kijken als je geinteresseerd bent. De toegang is GRATIS!Tarieven Inschrijven


De cursus band on stage wordt gegeven door de genoemde docenten op de volgende locaties:

Elst

Oosterbeek

Driel

Beek